Sport

Succesvolle paaswedstrijd SGC, V&K en SMS

Zaterdag 8 april was het weer een feestje in de Rengershal te Leeuwarden. Stipt om 09:00 uur startte de 1e wedstrijd Ronde van de paaswedstrijd.

Een turnwedstrijd speciaal georganiseerd voor de breedtesport, beginnende selectie en selectie leden die een extra wedstrijd als deze niet willen missen. Ook publiek was welkom en de tribunes waren elke rond goed gevuld. 

Trainsters Marjan Brouwer, Maaike Hiemstra en Angelique Douma-Bos zijn jaren geleden samen gestart met het organiseren van deze vriendschappelijke wedstrijden in verschillende thema's. De sporters staan centraal en komen allemaal op het podium.  

Gymnastiekvereniging SGC Stiens, V&K Leeuwarden en SMS Minnertsga worden samengebundeld tijdens dit paaswedstrijd. De sfeer is ontspannen, gezonde zenuwen bij de sporters maar vooral gemoedelijk onder elkaar. Dit alles samen maakt het dat we 3 wedstrijd rondes ruim 130 leden in actie hebben gezien.

Samen met de helpende hand van onze enthousiaste vrijwilligers, andere collega's en juryleden hebben we er weer een fantastische dag van gemaakt. Elke turnster/turner verdiende een medaille, roos en diploma met de behaalde cijfers er op. Ook aan wat lekkers voor na de wedstrijd, werd gedacht.