Evenementen

Evenement - "Nieuwe cross van Blija"

Adres
Plaats Blija
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 17-8-2019 11:00

15 jaar lang was de Frije Cross Blija een losse wedstrijd in de race kalender. De NAC autocross heeft in 2018 het stokje overgenomen en organiseert op zaterdag 17 augustus voor de tweede maal de "nieuwe cross van Blija”. Een begrip in de regio! 

De NAC organiseert al meer dan dertig jaar crossen in Friesland. Ze beschikken over de snelle kleibaan het ‘van der Schaaf Circuit’ te Kollum waar zij jaarlijks een aantal spannende en sensationele autocrossen organiseren. Nu als bonus en wedstrijd op de snelle kleibaan van de Frije cross van Blije!

De wedstrijd in Blija kent altijd een groot deelnemersveld en een grote publieke belangstelling. Een cross waar mensen kwamen die normaliter nooit op een autocross werden gesignaleerd. Tijdens deze racedag staan de volgende klasses aan de start: 

- Standaardklasse
- Juniorenklasse
- Rodeoklasse
- Vrije Standaard
- NAB / FAC1600
- Stockcar F2
- Stockcar F2 Junioren

Coureurs kunnen zich inschrijven kan tot vrijdag 16 augustus 11.00 uur. Voor de kinderen is een springkussen georganiseerd en er is een grote zandbak met speelgoed aanwezig. Na afloop van de wedstrijd, wordt de dag passend afgesloten met een groot feest in de tent. Er is dus geen reden om niet lang te blijven! U bent van allen hare welkom op 17 augustus in Blija!
Voor meer informatie kijkt u op: www.nac-autocross.nl

Lees meer »