Evenementen

Evenement - De man fan dyn libben yn MFC Het Spectrum

Adres
Locatie MFC Het Spectrum
Plaats Burdaard
Evenement informatie
Voorverkoop Online via www.
Datum 14-12-2019 20:00

De man fan dyn libben met Marijke Geertsma, Anke Bijlsma en Jan Arendz is zaterdag 14 december te zien in MFC Het Spectrum in Burdaard. De voorstelling start om 20.00 uur. De voorstelling is de Friese toneelbewerking van het boek, de man van je leven, van Arthur Japin. Marijke Geertsma zorgde voor de Friese vertaling.

De voorstelling

Het echtpaar, Marius en Tilly, is op leeftijd. Tilly zelfs in haar laatste levensfase. Zij houdt zoveel van haar man, dat ze hem na haar dood een nieuwe echtgenote wenst. Zij plaatst daarom een contactadvertentie en daar komt de mooie jongere Iris op af. Kan niet mooier, zou je denken. Maar dan blijkt dat haar man en de jongere vrouw elkaar al kennen en komt de vraag om de hoek: wat voor spel wordt hier eigenlijk gespeeld en wie houdt wie nu voor de gek? Niets is wat het lijkt. De regie is in handen van Bruun Kuijt.

Reserveren
Toegangskaarten zijn aan de balie van MFC Het Spectrum te verkrijgen en online via: www.mgtickets.nl. Ook is het mogelijk om de voorstelling te combineren met een etentje bij Hotel-restaurant It Posthûs in Burdaard. De man fan dyn libben start om 20.00 uur in MFC Het Spectrum in Burdaard, Schoolstraat 12.