Evenementen

Algemeen - Pannenkoeken actie Takostu op Molen de Hoop

Adres
Locatie Molen de Hoop
Plaats Stiens
Land Nederland
Evenement informatie
za 08 oktober t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Zaterdag 8 oktober is het Friese molendag. Op de molen in Stiens verwelkomen we de muziekvereniging Takostu en kun je pannenkoeken kopen vanaf 10.30 uur. 

De opbrengst gaat volledig naar de jeugdband! Deze zaterdag is een uitgelezen kans voor jeugd en volwassenen om kennis te maken met Takostu, wie weet is het wel iets voor jou? Ook hoort daar natuurlijk een spetterend optreden bij rond de molen tussen 12:00 en 13:00 uur. Je kunt al lid van Takostu worden vanaf 7 jaar en de lessen zijn het eerste jaar gratis. Samen muziek maken in een vereniging is een geweldige ervaring, leerzaam, gezellig en leuk.

 

Naast kennismaken met Takostu kun je ook kennismaken met het vak van molenaar. Die dag mag je even met onze leermeester meelopen. Voel hoe het is om die gigantische wieken in beweging te zetten, zeilen voor te leggen en de houten wielen in de molen te zien draaien. In de molenschuur zit ook een winkel, hiermee voorzien we Stiens en omstreken van veel producten zoals molenmeel en pannenkoekmix. De winkel is een leuk sociaal gebeuren waar je welkom bent om voor een kop koffie aan te schuiven. We zoeken ook vrijwilligers voor de winkel, dus kom langs 

Lees meer »