Evenementen

Algemeen - Open dag in Het Lage Noorden

Adres
Locatie Het Lage Noorden
Straat Zeedijk 8
Land Nederland
Website http://www.hetlagenoorden.nl
Evenement informatie
zo 19 maart t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Al heel wat mensen hebben de weg gevonden naar het atelier, de kantine, het terras en de toren van Het Lage Noorden. En dat heeft het afgelopen twee jaar al geresulteerd in mooie kunstprojecten en bijzondere ontmoetingen.

Precies een jaar na de officiële opening, kunt u op 19 maart tussen 12 en 17 uur tijdens onze open dag weer een blik werpen in het atelier. Van 15 februari t/m 14 mei 2023 werkt Margré Steensma, beeldend kunstenaar, bij Het Lage Noorden. Ze doet onderzoek naar ‘ondersteunende vormen’ en maakt op basis hiervan sculpturaal werk. Margré vertelt er zelf graag meer over. In het weekend van 18 & 19 maart is Het Lage Noorden ook onderdeel van de Kunst aan Huisroute en is van 11.00 tot 17.00 uur het werk van Milly Betten (schilderen), Lolkje van der Kooi (tekeningen) Wies Noest (installaties) en Margriet Barends (cortenstaal) te zien.

In Kunstwerf Het Lage Noorden komen kunstenaars vanuit de hele wereld enige weken of maanden werken en verblijven. Om onderzoek te doen of om een werk te maken www.hetlagenoorden.nl

Lees meer »