Evenementen

Algemeen - Fryslân iepent syn tunen 2024 opnieuw georganiseerd door Groei en Bloei

Adres
Land Nederland
Evenement informatie
za 25 mei t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Er doen weer veel tuinbezitters van grote en kleinere tuinen mee met vijf Open weekenden dit jaar.  Van harte welkom om inspiratie op te doen!

Op 25 en 26 mei is het eerste weekend, 14 tuinen door heel Friesland zijn dan gratis open voor publiek. Voor koffie/thee kan een bijdrage worden gevraagd. Dit weekend doen onder andere mee: De Goudbek, Tjserkestrjitte 4 in Ternaard (alleen zondag), Us tún, Siercksmawei2 in Nijewier (alleen zaterdag), de tuin van Tjitske ten Broek, Treem 9 in Stiens (alleen zaterdag) en nog diverse andere tuinen. 

Voor een totaal overzicht kijk je op www.leeuwarden.groei.nl bij Fryslân iepent syn tunen, klik op de link voor de brochure van dit jaar. Kijk voordat u een tuinbezoek plant, sowieso even op de website, want er kunnen kort van te voren zaken veranderen..

Toegang is dus gratis: welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

De volgende weekenden zijn 15 en 16 juni (landelijk open tuinen weekend), 6 en 7 juli, 27 en 28 juli en 24 en 25 augustus. Let op: niet alle tuinen zijn ieder weekend geopend, sommige maar een of twee keer.

Lees meer »