Algemeen

2e plaats acrogym team SGC Stiens

De acrogroep van SGC Stiens is in het Pinksterweekend met 5 teams naar hun laatste wedstrijd van dit seizoen geweest. Dit was het Open Groninger Kampioenschap in Scheemda. 

Zoals ieder jaar was het ook dit jaar weer een hele leuke en gezellige wedstrijd met mooie oefeningen van alle teams en een mooi resultaat.

Voor Sjoukje Hettinga en Lieke Kloosterman was het nog even spannend of ze wel mee konden doen, omdat Lieke een blessure had. 

Maar gelukkig bleek dit geen probleem te zijn en konden ze toch meedoen. Ze draaiden in hun categorie (duo E-senior) een technisch zeer goede oefening. Ze behaalden hiermee dan ook een welverdiende 2e plaats!

Ook onze andere 4 teams hebben het super goed gedaan. Daar waar het ene team hard aan de dans heeft gewerkt, heeft het andere team juist super strakke elementen neergezet en alle teams hebben deze wedstrijd zeker hun vooruitgang laten zien! Helaas haalden deze teams het podium dit keer niet 

We kunnen niet wachten om ook volgend seizoen weer mooie oefeningen te laten zien op de wedstrijden. We zijn al druk bezig om nieuwe teams samen te stellen en we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. 

Ben jij in 2018 of eerder geboren en lijkt dit je leuk. Kijk dan op de Facebook pagina van SGC Stiens waar meer informatie staat over onze open trainingen of stuur een mailtje naar acroSGC@gmail.com