Algemeen

Afscheid dirigent Ido Gerard Kempenaar bij Halleluja Menaam

Dirigent Ido Gerard Kempenaar neemt na maar liefst 17 jaar afscheid van Brassband Halleluja Menaam. Daarom wordt er op zaterdag 10 februari een groots Afscheidsconcert georganiseerd. Kempenaar draagt deze avond het stokje symbolisch over aan de nieuwe dirigent Nynke Jaarsma.

Ido Gerard Kempenaar: “Halleluja is een vereniging waar ik mij sterk mee verbonden voel. In al die jaren hebben we veel meegemaakt. Door andere dirigeerwerkzaamheden ontbreekt het mij aan tijd om mij volledig in te blijven zetten voor Halleluja. Ik wil mij graag verder ontwikkelen en moet daarin keuzes maken. Het is daarom tijd om het stokje over te dragen.”

Muzikale herinneringen

Speciaal voor dit concert is een gevarieerd programma samengesteld. Vol met werken waar Kempenaar en de Hallelujanen bijzondere herinneringen aan hebben. Een combinatie van klassieke werken, koraalmatige composities, bijzondere solo’s en het lichtere genre zorgen voor een verrassend en gevarieerd concert. Om Kempenaar te bedanken werd hij door de Hallelujanen verrast met een speciaal voor hem geschreven werk. Rob Goorhuis componeerde de koraalcompositie ‘Ivich Rjochter, Jo dy’t binne’. Natuurlijk wordt ook deze bijzondere muzikale ode gespeeld.  Adri de Boer verleent zijn medewerking aan deze bijzondere avond. Halleluja, Kempenaar en de Boer hebben al vaker samen optredens verzorgd. 

Zaterdag 10 februari in de PKN Menaam. Inloop is vanaf 19.00 uur. Aanvang om 19.30 uur. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Ga voor meer informatie naar www.hallelujamenaam.nl