Algemeen

AirInternet van Perfect Telecom

Snel internet waar ook in Friesland? Geen loze belofte maar een keiharde snelheidsgarantie van 40MB downloadsnelheid en 4MB uploadsnelheid minimaal! 

Ook in buitengebieden en industrieterreinen bent u hiermee verzekerd van een optimale verbinding. Perfect Telecom is uw leverancier hiervoor.

 

Internetverbinding

AirInternet vervangt uw huidige internetaansluiting. Perfect Telecom zorgt ervoor dat de bestaande apparatuur blijft werken.  Met deze oplossing maakt u ongehinderd, zonder haperingen, gebruik van o.a.: 

-Internet

-Clouddiensten

-VoiP Telefonie

-Zoom- en Teamsmeetings 

 

Alarmcentrales en IP-Tv

Verder kunnen wij u ook alarmcentrales leveren die we aansluiten op het AirInternet, maar ook televisie kijken (IP-Tv) middels een extra module is mogelijk. Een slecht televisiesignaal behoort hiermee definitief tot het verleden, ongeacht uw locatie! 

 

Vast IP-adres

Dit alles leveren we standaard met een vast IP-adres. Hiermee is de beveiliging van uw internetverbinding optimaal geregeld. Mooie bijkomstigheid: door het vaste IP-adres kunnen wij van Perfect Telecom uw verbinding monitoren en u over afstand support leveren als dat nodig is.

 

Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs met ons IP-TV testmodule! 

Perfect Telecom telefoon: 058 – 76 76 588 of mail ons op: info@perfecttelecom.nl