Algemeen

Ben jij al Op ’t Goede Spoor?

Al jaren is de winkel Op ’t Goede Spoor, Reform en More van Claudia Bronger-van den Heuvel gevestigd aan de Warmoesstraat 6 in Sint Annaparochie. Dit is een natuur-gezondheidswinkel die zo veel mogelijk organische natuurzuivere producten aanbiedt, zowel voor de innerlijke als de uiterlijke verzorging van het lichaam.

Foto: Claudia Bronger-van den Heuvel en haar moeder Han van den Heuvel voor de Natuurwinkel Op 't Goede Spoor in St. Annaparochie

“Wij zijn gespecialiseerd in producten die alleen verkrijgbaar zijn bij speciaalzaken”, vertelt Claudia. “Onder andere biologische/ natuurvoeding, voedingssupplementen, cosmetica, maar ook cadeaus, edelstenen. Van biologische producten zijn alle ingrediënten biologisch geteeld.  Dit betekent dat er geen gebruik is gemaakt van kunststof en/of chemische bestrijdingsmiddelen. De ingrediënten zijn op natuurlijke wijze verwerkt met als resultaat een puur natuur product.” Claudia vervolgt: “Dit zal de klant ook proeven. Steeds meer mensen kiezen voor biologische producten. Het assortiment wordt steeds uitgebreider en ook de kennis hierover.”

“Je kunt via Bewustwinkelen.nl, waarvan wij een partnerwinkel zijn, allerlei reguliere en biologische producten op het gebied van (glutenvrije) voeding, voedingssupplementen, drogisterij- en reformartikelen, persoonlijke verzorging, zelfzorgmedicatie bestellen.  Je plaatst de bestelling online, als je dit voor 21.00 uur bestelt kun je het de volgende dag al afhalen bij ons in de winkel. Er zijn geen verzendkosten.”

Op ’t Goede Spoor, Reform en More biedt hun klanten net iets meer.  Men kan in de winkel terecht om eventuele tekorten te laten doormeten via de Corpus Analyzer. Hierdoor weet je direct welke vitamines en mineralen je nodig hebt op dat moment. En achterin de winkel is een gedeelte waar diverse complementaire en natuurgeneeskundige therapieën worden gegeven, zoals onder andere aromatherapie, ooracupunctuur, homeopathie, holistische massage, kinesiologie. In de praktijk zijn aanwezig Sabine Mooijweer van praktijk Additieven therapie en Claudia Bronger-van den Heuvel van Praktijk Other Care. Zij helpen je graag weer Op ’t Goede Spoor.

Voor meer informatie kunt u terecht in de Natuurwinkel Op ’t Goede Spoor, Reform en More, Warmoesstraat 6, Sint Annaparochie of op www.ophetgoedespoor.nl λ

Zie ook de advertentie op pagina 16 van de Stienser