Algemeen

Bijland Vastgoed dynamisch en ambitieus

Bijland Bouw BV is al meer dan 25 jaar aanwezig in Stiens en heeft al veel aansprekende projecten afgeleverd o.a. in Stiens, zoals de verbouwing van het gemeentehuis naar 8 appartementen en een Multifunctioneel centrum, wat zich nu in de laatste fase bevindt.

Langebuorren 47, Stiens

Momenteel zijn ze bezig met ontwikkeling van een nieuw winkelpand met daarboven een appartement in Stiens aan de Langebuorren, links van de lunchroom Piter Jelles. Hier was jarenlang een lege plek, afgeschermd door een schutting. Dit zal in 2022 worden gerealiseerd. Daarnaast wordt een karakteristiek woon- en kantoorgebouw uit 1906 in Leeuwarden aan de Noordersingel met uitzicht op de Prinsentuin verbouwd tot 10 luxe appartementen. In deze tijd met een overvolle woningmarkt is dit een prachtige kans, waar men zich voor kan inschrijven. In januari 2022 zullen de appartementen worden opgeleverd.

Behalve bovenstaande ontwikkelingen, is Bijland Vastgoed ook actief in vastgoedbeheer, waarbij zij handelen vanuit de stelregel dat de kwaliteit van de vastgoedbeheerder het visitekaartje is van het te verhuren vastgoed.

De beheerder is niet alleen het boegbeeld van het vastgoed maar ook van de verhuurder. Samenwerking, persoonlijke service en korte lijnen, zowel in relatie tot de verhuurder als de huurder, zijn hier de kernwoorden.

Op de website van Bijland Vastgoed is het woningaanbod te zien en de mogelijkheid om hiervoor in te schrijven, zodat men op de hoogte blijft van het recente woningaanbod.

Bijland Bouw en Bijland Vastgoed zijn druk doende toekomstbestendig door te groeien naar de jonge generatie. Het gezicht achter Bijland Vastgoed is Harm Bijland die van jongs af aan betrokken is geweest bij de bedrijfsvoering en bekend is met het reilen en zeilen in de bouw- en vastgoedsector.

Uiteraard is Bijland Bouw naast de ontwikkelingen in het vastgoed ook hét bouwbedrijf voor het onderhoud en/of verbouw van uw woning.

Meer informatie? Bel, mail of neem een kijkje op de websites van:
• Bijland Bouw BV, tel. 058-2571608, info@bijlandbouw.nl, www.bijlandbouw.nl 
• Bijland Vastgoed, tel. 058-2300225, info@bijlandvastgoed.nl, www.bijlandvastgoed.nl