Algemeen

Bios Burdaard is terug

Bios Burdaard opent op donderdag 16 september om 19:30 uur het nieuwe filmseizoen met een hartverwarmende, meeslepende en onvergetelijke film voor jong en oud, Little women. 

Het verhaal speelt zich af in Massachusetts rond 1860. De film volgt de vier March-zussen Meg, Jo, Beth en Amy. We zien de vier zussen opgroeien van tieners naar jonge vrouwen op zoek naar hun ‘bestemming’ in het leven in een tijd dat vrouwen in de VS nog weinig macht hadden.

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen de zussen March. Timothée Chalamet speelt buurjongen Laurie, Laura Dern is Marmee en Meryl Streep is te zien als Aunt March. De film werd genomineerd voor diverse Oscars.

Little women is een Amerikaans kostuumdrama uit 2019 naar het gelijknamig boek uit 1868 van Louisa May Alcott, Onder moeders vleugels. Cinemagazine prijst de film aan:‘Cinematografie, kostuums, de sets en de muziek: het is allemaal goud waard.’

De film is te zien in Bios Burdaard in MFC It Spektrum te Burdaard. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf twee weken voorafgaand aan een activiteit/evenement of voorstelling aan de balie van It Spektrum en ook op de avond zelf. Entree € 10,00 inclusief pauzedrankje.

 

 

Informatie: Activiteitencommissie It Spektrum, Burdaard

mfcactiviteit@outlook.com