Algemeen

Cadeaukaart Stiens; hét perfecte cadeau voor de feestdagen

De gezellige decembermaand komt er weer aan. Lekker samenzijn met gezin, familie en andere dierbaren. Traditioneel horen daar ook cadeautjes bij. Verrassende surprises, mooie presentjes voor Sinterklaas of kerst, allemaal leuk maar tegelijk ook een uitdaging want wat geef je. 

De Cadeaukaart Stiens kan in die gevallen uitkomst bieden omdat deze heel flexibel te besteden is, gewoon bij jouw favoriete ondernemer om de hoek.

 

Sympathiek om te geven, makkelijk te combineren

Met de Cadeaukaart Stiens kun je iets geven waar mensen echt wat aan hebben. De kaart wordt bij steeds meer ondernemers in het dorp geaccepteerd, zo zal iedereen van jong tot oud hem goed kunnen besteden. De waarde is vrij te kiezen, hoeft niet ineens besteed te worden en blijft twee jaar geldig. Met een kaartje, een surprise of een feestelijke verpakking maak je hem eenvoudig persoonlijk. Er zijn inmiddels twee verkooppunten in het dorp, de Bruna en de Primera.

 

Favoriet om te krijgen, overal te besteden

De cadeaukaart is inmiddels op zo’n 30 adressen in Stiens in te leveren. Van de bakker en de slager tot dierenspeciaalzaak, fietsenwinkel, edelsmid, horeca en bijvoorbeeld de schoonheidssalon en kapper. Liever een sportieve activiteit kiezen, dat kan ook. Deelnemers zijn overigens te herkennen aan de sticker, het actuele overzicht is te vinden via www.stiens.frl/cadeaukaart. 

 

Tot slot is het nog het vermelden waard dat de kaart eveneens verkrijgbaar is in grotere aantallen voor bedrijven als relatiegeschenk, als aardigheidje voor medewerkers voor Sinterklaas of als (aanvulling op het) kerstpakket. Regel het eenvoudig door een mail te sturen naar cadeaukaart@stiens.frl