Algemeen

Cees Hiep & Hero Wouters @ De Wier Koarnjum

Cees Hiep en Hero Wouters gaven hun eerste gezamenlijke concert in 1994 in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Ze kennen elkaar al lang en zijn muzikaal nooit meer uit elkaar gegaan.

Dat resulteerde in het maken van cd’s en het geven van concerten: bijzondere muzikaal-visuele evenementen. Hun band met de beeldende kunst is gebleven: beiden componeerden voor theater en film. Cees heeft nationale en internationale faam verworven met zijn innovatieve composities, waarbij de mogelijkheden van de piano als instrument ten volle worden uitgebuit. Hero construeerde een eigen instrument, de zogenaamde UltraKorg, samengesteld en gegroepeerd rondom modulaire electronica en analoge synthesizers. Cees vertaalt deze avond o.a. een tekening naar muziek en Hero speelt bij een paar van zijn films. Beiden staan garant voor een bijzondere avond, ingevuld met een rijkdom aan klanken en muzikale verrassingen: een unieke audiovisuele ervaring @ De Wier.

Cees Hiep (piano) & Hero Wouters (synthesizers) @ huiskamertheater De Wier, Koarnjum, zaterdag 30 maart 2019 Aanvang 20.30 uur, deur open 20.00 uur.

Toegang alleen na aanmelding via bobdeboer@pinupsanddowns-.com of via 06-54763154