Algemeen

Coach Max motiveert om te bewegen

Door de maatregelen rond het coronavirus waren er afgelopen tijd minder mogelijkheden om te bewegen en te sporten. En dat terwijl bewegen juist zo gezond is en je fysieke en mentale weerstand verbetert. 

Nu de maatregelen stap voor stap versoepelen willen veel mensen weer gaan bewegen en dan vooral op een effectieve en verantwoorde manier.  Zoek je daar ondersteuning bij? Dan kan Coach Max uit Stiens je helpen. 

Coach Max geeft personal training, duotrainingen en coacht op het gebied van sport en leefstijl. Hij werkt vanuit sportschool Bodymove in Stiens.

Max: ‘Ik train mensen van alle leeftijden en van beginners tot gevorderden. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen, namelijk dat ze fit willen zijn, lekker in hun vel willen zitten en op een verantwoorde manier hun doelstellingen willen halen. We beginnen altijd met een kennismakingsles waarin we de doelstellingen en de wensen bespreken. Dat kan bijvoorbeeld zijn afvallen, sterker worden, aankomen, spiermassa kweken of het verbeteren van de conditie. Tijdens deze les krijg je een voedingsanalyse en leer je de basis van krachttraining. Daarna gaan we elke week samen één of twee keer aan de slag met je doelstellingen op een manier die binnen de maatregelen van het RIVM past. Door een uitgekiend programma boek je snel resultaten en blijf je gemotiveerd.’

Wil jij werken aan een gezondere leefstijl, fitter worden en beter in je vel zitten? Coach Max heeft tot 15 juni een actie. Kijk op www.coachmaxdehaan.nl en de advertentie op pagina 2