Algemeen

Concert De Nije Bazún en Krijn & Marleen

Zaterdagavond 30 maart vindt het Voorjaarsconcert van De Nije Bazún samen met Krijn en Marleen plaats in de Hoekstien te Britsum. De brassband is bijzonder trots op dit veelzijdige zangduo en de voorbereidingen zijn in volle gang. 

De muzikale avond begint met een voorprogramma vanaf 19.30 uur. Dan betreedt het gezamenlijke jeugdorkest de Band4Uth en de Belhamels uit St.-Annaparochie het podium. Deze twee jeugdbands repeteren tegenwoordig samen en staan onder leiding van Tjitske Pasma. Om 20.00 uur begint het concert, waarin De Nije Bazún en Krijn en Marleen elkaar afwisselen. Een bijzonder mooi stuk is Ancient Monuments, waarbij de muziek wordt ondersteund door oud beeldmateriaal van Britsum en omstreken. Ook bij andere nummers komen passende beelden voorbij, zodat de muziek nog meer tot z’n recht komt.

Na de pauze volgt een lichter programma, waarbij Krijn en Marleen ook samen met de band gaan optreden.  

De kaartverkoop is gestart. U kunt uw kaarten telefonisch bestellen via 06-37271651of door een e-mail te sturen naar bestuur@denijebazun.nl. U kunt ons ook een bericht sturen via onze facebookpagina of u koopt natuurlijk uw kaarten bij één van onze leden.

Tot ziens op zaterdag 30 maart!

Brassband De Nije Bazún samen met Krijn en Marleen

Voorjaarsconcert in De Hoekstien te Britsum

Zaterdag 30 maart 2019

Aanvang 20.00 uur, voorprogramma 19.30 uur