Algemeen

CSL A2 ongeslagen kampioen!

Na een zeer succesvol najaar op het veld, waarin alle 6 wedstrijden werden gewonnen, mocht CSL A2 met een onverwacht kampioenschap de zaal in. 

Met naast NICA2 verder alleen maar A1 teams kon CSL haar borst nat maken. Echter kwam het door coaches Koehoorn en Schouten getrainde team elke week zo goed voor de dag dat één voor één de tegenstanders aan de zegekar werden gebonden. Op wedstrijddag 4 stond de topper tegen Weststellingwerf op het programma. Twee nog ongeslagen ploegen tegen elkaar. 

Eindelijk echte tegenstand. Met goed spel werd ook deze tegenstander aan de kant gezet en werd duidelijk dat CSL A2 de te kloppen ploeg was dit zaalseizoen. Zege na zege volgenden, maar Weststellingwerf bleef als enige in de buurt op 2 punten hangen. De return zou dus de beslissing moeten brengen. En dan speel je juist op dat moment de minste wedstrijd van het seizoen. 

Toch wist CSL A2 er voor te zorgen niet te verliezen en zo de competitie te beslissen. Op het moment van schrijven moet CSL A2 nog 1x aantreden tegen laagvlieger KvL A1. Ongeslagen kampioen dus, met een gemiddeld doelsaldo van meer dan 20 voor en 10 tegen, een voortreffelijke prestatie.

In april start de voorjaars competitie, als promovendus mag CSL A2 aantreden in de 1e klasse tegen de A1 teams van Drachten, Mid Fryslan en OKO. Geen kleinduimpjes meer voor CSL A2. Ze kunnen aan de bak dit voorjaar. Ben zeer benieuwd hoelang de ongeslagen reeks van dit seizoen blijft voortduren