Algemeen

Eduard Ehrhardt nieuwe voorzitter jeugdcircus Saranti

De oud-Leeuwarder Eduard Ehrhardt is de nieuwe voorzitter van het jeugdcircus van Friesland , Saranti. Hij volgt Nanouk van der Wal op, die na 7 jaar voorzitter te zijn geweest, het circusstokje overdracht. Hij blijft wel productieleider en bestuurslid van de Leeuwarder Stichting.

Foto: Nanouk links draagt hamer over aan Eduard links

Eduard is na 46 jaar weer terug in zijn geboortestad. Hij was jarenlang hoofd communicatie in onder andere de gemeenten Smallingerland en Lelystad. Als presentator en coach ziet hij het als een eer om deze prachtige bijna 65 jaren oude “parel” van Leeuwarden bestuurlijk te mogen leiden. Met ongeveer 50 leden en regelmatige optredens in met name Friesland, heeft Saranti een solide naam opgebouwd. “We willen onze goede naam verder uitbouwen en kiezen nog steeds voor een toegankelijke en professionele aanpak. Het is hierbij noodzakelijk om op korte termijn te kunnen beschikken over een nieuwe huisvesting en een uitbreiding van de enthousiaste trainersploeg. Organisatorisch en financieel staan we er goed voor, maar de komende vijf jaren gaan we nog meer voor de jeugd en ouderen in Friesland betekenen. “

De komende maanden wil Eduard graag kennismaken met de belangrijke partners en sponsoren van het Jeugdcircus. Uiteraard zal hij zich binnenkort ook voorstellen aan de ouders van de jonge circusartiesten.