Algemeen

Feest! Heropening en verhuizing Pearle Opticiens Stiens

Op vrijdag 20 mei heeft Pearle Opticiens Stiens feestelijk haar deuren geopend op Langebuorren 47 te Stiens. Het Pearle team verwelkomt je graag in de nieuwe winkel.

Supertrots

"De winkel is verhuisd en heeft een complete make-over gekregen. We zijn dan ook supertrots dat we in Stiens deze mooie nieuwe winkel hebben” vertellen Wopke en Yen de Jong, eigenaren van Pearle Stiens. “Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen. De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid!".

 

Vernieuwd én vertrouwd

Toch is niet alles nieuw: alles draait om goede service en het deskundig advies van het vertrouwde team.  Wopke: “We willen precies weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing.” 

 

3 voor 1 actie

In de Pearle winkel geldt een aantrekkelijke 3 voor 1 actie: koop een bril, krijg een 2e bril gratis en geef de 3e bril cadeau aan een ander. Wil je hiervan gebruik maken? Maak dan snel een afspraak online, telefonisch via 058-2572112 of kom langs op Langebuorren 47 te Stiens. We verwelkomen je graag in onze vernieuwde winkel.  

 

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs