Algemeen

Feestelijke zaterdagen bij de Noord-Friese Winkeltjesroute

De Noord-Friese Winkeltjesroute is klaar voor de feestdagen! Op zaterdag 26 november en zaterdag 17 december hebben onze winkeliers de deuren wagenwijd openstaan voor publiek. 

Tijdens de shoppingdagen, die duren van 10 uur tot 17 uur, zijn de winkeltjes warm en feestelijk aangekleed en gelden diverse kortingsacties, die verschillen per winkelier. Op verschillende locaties kan men warme chocolademelk of koffie krijgen met wat lekkers erbij. Kijk voor de routekaart en actuele openingstijden per winkel op www.noordfriesewinkeltjesroute.nl. De routekaart is tevens stempelkaart; bij elke winkel/atelier ontvangt de klant een stempel die bij een volle kaart een leuke attentie oplevert. Het maakt niet uit waar de route gestart wordt en een stempelkaart is tevens verkrijgbaar bij de aangesloten winkeliers.

Dus kom achter de computer vandaan en winkel lokaal. Misschien wil je je huis versieren en zoek je leuke kerstaccessoires, of ben je op zoek naar een origineel Sinterklaaskado. Het assortiment van onze winkeliers en atelierhouders is zeer divers; woonaccessoires, mode, cadeau-artikelen, brocante, klompen en kadopakketten, kaarsen, kerststukjes, ambachtelijk bedrukt tafellinnen, serviesgoed, glaskunst en glasmozaïek.

De Noord-Friese Winkeltjesroute staat garant voor 60 kilometer aan winkelplezier op het platteland. Vermijd de drukte van de stad en kom naar Noord-Friesland. De winkeltjesroute strekt zich uit langs de Noord-Friese Waddenzeekust en loopt van Ferwert, Blije en Wierum, langs Morra, Oosternijkerk, Bornwird en Reitsum naar Burdaard en Hallum. De Noord-Friese Winkeltjesroute maakt van winkelen een belevenis, waarbij shoppen wordt afgewisseld met sightseeing. De bezoeker maakt kennis met winkeltjes verscholen in het prachtige terpenlandschap, ateliers met vergezichten over het wad, gecombineerd met het vakmanschap van oude ambachten.