Algemeen

Fietsclub Stiens opent het seizoen met gezellige Koffietocht op 23 maart

Fietsclub Stiens opent het clubseizoen met een heerlijke klassieker. In ruil voor een sportief blokje om krijgen deelnemers aan de Koffietocht alle kans om bij te praten. Uiteraard is er een koffiestop, met wat lekkers, in de route opgenomen. Deze clubtocht is gericht op racefietsers, dat mogen leden, introducees en zeker ook potentiële nieuwe leden zijn.

Zin om een gezellig dagje te fietsen vanuit Stiens, noteer aanstaande zaterdag 23 maart dan direct in de agenda. De organisatie heeft een mooie route van 80 km uitgezet met een uitgebreide tussenstop  bij Paviljoen de Leyen, nabij Rottevalle. De koffie of thee met eventueel gebak krijg je aangeboden. Alles is er erop gericht om deelnemers de kans te geven om bij te praten. Op de heenweg wordt er gefietst in gemengde groepen, na de koffiestop vertrekt men in tempogroepen. Deelnemers mogen zich tussen 08.30 en 09:00 uur melden bij Café de Kern in het centrum van Stiens. 

Voor wie nieuw is, Fietsclub Stiens staat voor sportieve activiteiten gericht op fietsliefhebbers in brede zin. Racefietsers, toerfietsers en MTB-ers samen laten genieten van de fietssport, dat is de inzet. Er wordt in het zomerseizoen wekelijks in groepen getraind op verschillende niveaus. De activiteitenkalender is daarnaast goed gevuld met diverse toertochten. 

Bezoek voor meer informatie www.fietsclubstiens.nl. Nieuwsgierigen zijn altijd welkom om eens mee te fietsen. Deze koffietocht is bij uitstek een goede gelegenheid voor een eerste kennismaking. Fietsliefhebbers pak die kans λ