Algemeen

Filmhuis Stiens besluit seizoen met hitkomedie ‘Neem me mee’

''Neem me mee'' past naadloos tussen andere succesvolle Nederlandse films die de laatste tijd uitkomen en die gaan over gepensioneerden die op zoek zijn naar meer plezier in hun ingedutte of vastgelopen levens. 

Denk bijvoorbeeld aan De Beentjes van Sint Hildegard van Herman Finkers. Of aan Rocco & Sjuul die eerder dit seizoen ook in Filmhuis Stiens erg in de smaak viel. Met 'Neem me mee' neemt het Filmhuis maandag 22 april afscheid van het seizoen 2023-2024. Aanvang 20.00 uur.

Na films en series als Gooische vrouwen, Alles op tafel en Oogappels stort regisseuse Will Koopman zich nu op de doelgroep van Omroep MAX. Met haar vaste scenarist Frank Houtappels serveert zij met 'Neem me mee' een heerlijke ensemblefilm over zes ouderen die in de herfst van hun bestaan de zomer van hun leven beleven. Op reis met een onervaren touroperator naar het zonnige Frankrijk.

Het resultaat is een film met een lach en een traan. De hoofdrollen worden vertolkt door acteurs die erin zijn geslaagd decennia lang in het vak overeind te blijven. Zoals bijvoorbeeld de 65-plussers Renée Soutendijk, Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek en Kees Hulst. Ze genieten er nog steeds van voor de camera staan. 

Reserveren kan via www.filmhuisstiens.nl