Algemeen

Fit aan 2020 beginnen bij Studio Fysiek in Stiens

Fit aan 2020 beginnen? Word lid in januari 2020 en wij helpen je aan je goede voornemens zodat je komt én blijft sporten. Ook in 2020 staan wij weer klaar voor al onze (nieuwe) klanten! Goed nieuws, vanaf woensdag 8 januari zijn wij vanaf 16:00 uur geopend! 

Studio Fysiek is een kleinschalige sportschool waarbij persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat. Wij bieden diverse groepslessen aan zoals Pilates, Jumping fitness, Zumba, Gladiator Circuit training, Boks-fun, Senior en fit en nog veel meer.. Onze groepslessen zitten zo in elkaar dat iedereen mee kan doen. Ook is er ruimte om zelfstandig te sporten en is er de mogelijkheid om met een personal trainer gerichter te trainen. 

Wist u dat wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland én Bedrijfsfitnessonline? Hiermee kun je gemiddeld 40% voordeliger sporten, via je werkgever! 

Nieuw op het lesrooster bij Studio fysiek: kids jump! En BRN®
Kids Jump! is geschikt voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar. Kinderen zijn gek op bewegen, muziek en leuke spelletjes. Kids Jump! Is een training op en naast de speciale trampolines. De les wordt afgewisseld met spel en beweging op muziek. Vanaf 15 januari iedere woensdagmiddag om 15:00-16:00 uur. Vol = vol! 

De BRN® workout is een effectieve en vooral motiverende shape les. Deze 45 minuten durende les is een combinatie van conditietraining en spierverstevigende oefeningen, waarbij je de armen en benen tegelijk gebruikt voor optimaal resultaat. Door gebruik van kleine XCO’s wordt er 33% meer kilocalorieën worden verbrand! Dus of het nu gaat om een betere hart-longconditie, een lager vetpercentage, strakkere billen of beter kunnen functioneren in het dagelijkse leven, alle fitnessfacetten worden getraind. So BRN® with us! LANCERING BRN®: donderdag 13 februari 20:00 uur. Ben jij benieuwd wat een BRN® les is? Kom donderdag 13 februari naar onze GRATIS les. Schrijf je in want vol = vol! 

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig geworden? U bent altijd welkom (tijdens de openingstijden) om langs te komen voor vrijblijvende informatie. 

Studio Fysiek: Pyter Jurjensstrjitte 10, 9051 BS Stiens. 
Bel 058-2570519, mail info@studiofysiek.nl of kijk op de site www.studiofysiek.nl.

Zie ook de advertentie op pagina 8 van de Stienser.