Algemeen

Fysiotherapiepraktijk ‘De Fysiotherapeute’ uit Stiens maakt inlegzolen die werken

Hoe vaak denkt u aan uw voeten? Nooit of niet zo vaak, is een veel gehoord antwoord. Toch is het ‘t waard om dit vaker te doen! In uw voeten ligt heel vaak de oorzaak van klachten in uw lichaam.  Rugklachten, hoofdpijn, knie- en heuppijn. Het is mogelijk dat dit door uw voeten komt.

De voeten zijn de basis van een gezond lichaam.

Staat het hielbeen teveel naar binnen, dan gaat de gehele middenvoet naar binnen. Hierdoor verdraait de voet en het hele lichaam en kunt u pijn krijgen.

 

Met inlegzolen loopt u weer normaal!

Uw hele lichaam is geholpen. Gewrichten, spieren en zenuwen worden minder belast. Knie-, heup- en rugpijn maar ook hielspoor of hallux valgus kunnen verdwijnen. 

 

Jurtin inlegzolen zijn de oplossing.

Deze inlegzolen zetten de botten in de voet in hun ideale positie en verbeteren daardoor uw lichaamshouding. De orthopedische inlegzolen worden direct op maat gemaakt door expert Vera Terpstra. Zij brengt de hiel in zijn gewenste positie en de inlegzool wordt met vacuümtechniek aangemeten. De hiel kan nu niet meer naar binnen of naar buiten vallen. Het gehele lichaam krijgt hierdoor een rechte en stabiele houding. De inlegzool is direct klaar om mee weg te lopen.

 

Kom eens langs.

De Fysiotherapeute geeft u een korte intake. Samen met u bekijken we of inlegzolen helpen bij uw probleem.

‘De Fysiotherapeute’

Hart van Stiens

PyterJurjensstrjitte 10

9051 BS Stiens

info@defysiotherapeute.nl

 058 7676008 -06 37436472

www.defysiotherapeute.nl