Algemeen

Gewichtsconsulente Ria Rozenboom

Even voorstellen: Ik ben Ria Rozeboom uit Stiens, tijdens mijn werk als fertiliteitverpleegkundige (een poli voor mensen die ongewenst kinderloos zijn) heb ik de opleiding gevolgd tot gewichtsconsulente. Veel van onze patiënten begeleid ik tot ze een gezonde BMI hebben zodat ze meer kans hebben op zwangerschap en/of  voor een eventuele behandeling in aanmerking komen.  Daarnaast heb ik een praktijk als gewichtsconsulente aan huis.

Ik geef advies, begeleid en motiveer. Samen kijken we naar een gezond voedings- en bewegingspatroon dat bij jou past. Hopelijk zit je daardoor lekkerder in je vel en voel je je fitter, zodat je de gezonde lifestyle ook vol kunt houden. Nu wil ik naast individuele begeleiding van start gaan met groepsbegeleiding. Soms is het fijn om contact te hebben met anderen die weten hoe moeilijk het is om vol te houden. Door je samen met anderen te laten coachen om je levensstijl te veranderen geeft je elkaar steun en is dit misschien de stok achter de deur die jij nodig hebt. Wil jij op een gezonde manier afvallen en de steun ervaren van mede lotgenoten? Sluit je dan nu aan en stimuleer elkaar bij het afvallen in groepsverband. Elke 2 weken krijg je tips, adviezen en opdrachten om stap voor stap jouw levensstijl aan te passen, zodat je op een gezonde manier af kunt vallen. Je moet het natuurlijk wel zelf doen! Als zich 4 tot 6 mensen aanmelden gaan we van start op dinsdag 8 januari. Ik ben BGN geregistreerd. Dat betekent, dat wanneer je aanvullend verzekerd bent, je een groot gedeelte van de consulten vergoed krijgt door je zorgverzekeraar.

Info: www.rozeboomslifestyle.nl  of facebookpagina rozebooms-lifestyle, tel: 06-36385451. Plataanstrjitte 7, 9051 RB  Stiens.