Algemeen

Hoe leuk is school als je LEVENSECHT mag leren

Leerlingen van CSG Ulbe van Houten van de talentstroom Travel Academy hebben na maanden voorbereiding hun reis naar Zuid-Frankrijk  helemaal tot op het detail zelf geregeld. 

Maandag 13 mei was het dan eindelijk zover, de leerlingen en de docenten staan te popelen om te vertrekken richting Montpellier in Zuid-Frankrijk. Na een gedegen periode van overleggen en verkennen van waar zullen we uiteindelijk  naar toe, kwam uiteindelijk de genoemde bestemming uit de bus. En kon worden GEBOEKT !

Het vervoer, de transfers, de vliegtickets, het bungalowpark en het programma is volledig door de leerlingen zelf geboekt en uitgewerkt. De prijzen zijn  vergeleken er is gebudgetteerd en uiteindelijk na overleg is er besloten welke reis kon worden geboekt.

Al met al een héél  bijzondere vorm van echt leren.  De daadwerkelijke uitvoering  van de talentstroom Travel Academy zal hun zeer hoogstwaarschijnlijk altijd blijven heugen. En een reis plannen, boeken en vastleggen is voor deze groep een onderdeel dat ze voor altijd weten te organiseren.

Maandag was het “boarding” vanaf vliegveld Rotterdam – BONJOUR , LA DOUCE FRANCE !