Algemeen

Hoera! Openluchtzwembad 'De Sawn Stjerren' in Hallum mag weer open zonder beperkingen

Aangezien onze accommodatie zo uitgestrekt is kunnen we weer met elkaar zwemmen en zonnebaden. Natuurlijk weten wij dat de 1,5 meter nog van kracht is tussen de volwassenen. Daar gaan we als bezoeker en personeel ook rekening mee houden. 

Helaas kunnen wij de douche gelegenheid nog niet garanderen op 1,5 meter, maar hopen dat dit straks ook spoedig weer mogelijk is. We hebben tot nu toe al heerlijke dagen achter de rug met veel bezoekers en de zwemlessen worden druk bezocht. Ons eerste afzwemmoment is op zaterdag 3 juli zodat een gedeelte van de lessers veilig de vakantie in kan gaan met een A, B of C diploma. Wat ook inhoudt dat de vakantie nadert en we andere tijden hanteren d.m.v. een zomerrooster. Dat betekent ruimere openingstijden voor een laag tarief. Omdat het banenzwemmen zonder reserveren zo goed is bevallen dit seizoen, blijven we het 25 meter bad reserveren voor deze doelgroep. In de weekenden is dat van 13.00 uur tot 14.00 uur. Maar u weet ook dat wanneer het heel mooi weer is we in het weekend eerder open gaan. Dan wordt de tijd voor het banenzwemmen van 11.00 uur tot 12.00 uur. Recreatieve klanten zijn vanaf 13 uur (en bij mooi weer vanaf 11.00 uur) natuurlijk welkom in de andere baden. 

Wij gaan als collega's weer voor een hele fijne zomer met heerlijk publiek! We bedanken een ieder die ons op wat voor manier ook steunt en gaan ervan uit dat we volgend jaar iedereen kunnen verwelkomen in een gloednieuwe accommodatie. Meer info kijk op www.desawnstjerren.nl.

Zie ook de advertentie op pagina 4 van de Stienser