Algemeen

Hoofdtrainer Sander Terpstra en keeperstrainer Edwin Fennema tekenen nog 2 jaar bij V.V. Blija

Het vlaggenschip van Blija draait top, de sfeer is goed en het team waardeert de oefeningen en coaching van beide trainers enorm. 

Voorzitter Dirk Kamma is dan ook blij dat beide heren zich nog 2 jaar willen verbinden aan de club. ‘We hebben hoge ambities en zien dat Sander Terpstra dit in het team ook aanwakkert en het niveau écht aan het verhogen is. Ditzelfde geldt voor onze keepers, ze leren veel en zijn fit’. 

Edwins enthousiasme en motivatie is ongekend en dat werkt door in de hele vereniging, ook in de jeugd, welke hij enthousiast maakt voor het keepersvak. ‘We hebben door zijn trainingen meer spelers in de jeugd die op goal willen dan in de spits’ grapt Marlies Douwes, voorzitter jeugdbestuur.

Terpstra: ‘We hebben de ambitie om te promoveren en dat is waar we dit seizoen voor gaan. We hebben een goede selectie en ik heb zin om met deze doelstellingen aan de slag te gaan.’

Dit geldt ook voor leider Arjen Meijer die al jaren de organisatie rond het eerste elftal op zich neemt: ‘Sander en Edwin zijn fanatiek en ik kijk uit naar de komende periode’