Algemeen

Infodag in dbieb over de gratis Online Bibliotheek-app

Lid van dbieb, maar nog nooit e-books of luisterboeken geleend? Heb je de online Bibliotheek-app gedownload en heb je nog praktische vragen hierover? Of wil meer weten over onze computercursussen digi-spreekuren?Kom dan langs in dbieb Leeuwarden op dinsdag 12 oktober, waar een speciale lees- en luisterspot is ingericht om iedereen wegwijs te maken in de apps van dbieb.   

Leden van dbieb hebben naast de mooie boekencollectie ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek. Om e-books en luisterboeken makkelijk te lenen, te lezen en te luisteren in de online Bibliotheek-app. Een service die voor alle leden is en waar dbieb graag wat meer over wil vertellen.  
 
We helpen bibliotheekbezoekers, bestaande én nieuwe gebruikers graag om de Online Bibliotheek en deze app te ontdekken. Daarom organiseert dbieb een app-tour met infostand waar allerlei vragen over de apps van dbieb beantwoord worden.  
 
Deze dag staat in dbieb een mooie, nieuwe lees- en luisterspot opgesteld. Professionals van de Bibliotheek zijn aanwezig om geïnteresseerden wegwijs te maken en vragen te beantwoorden. In de app laten ze de collectie van duizenden e-books en luisterboeken zien, waar iedereen met een lidmaatschap van dbieb gebruik van kan maken. Ook laat dbieb deze zien welke cursussen en workshops er allemaal zijn op digitaal gebied.