Algemeen

Inspiratiemarkt Stiens Aktyf in Nije Skalm

Stiens Aktyf nodigt 65-plussers in en rond Stiens uit om kennis te maken met een gevarieerd sportaanbod dat bijdraagt aan een betere conditie, lichamelijke en geestelijke fitheid, en het behoud van zelfstandigheid. 

Op zaterdag 18 november 2023 organiseert bv SPORT in samenwerking met Amaryllis een gratis inspiratiemarkt in Stiens. 

Tijdens deze inspiratiemarkt in de Nije Skalm te Stiens kunnen bezoekers kennismaken met het sportaanbod van verschillende aanbieders. Bij verschillende stands kan de bezoeker zelf ook in actie komen om kennis te maken met verschillende beweegactiviteiten. De inspiratiemarkt biedt een scala aan beweegactiviteiten, van jeu des boules tot volleybal, en van stoelyoga tot valpreventie. Bezoekers hebben de gelegenheid om verschillende beweegprogramma's te verkennen en zelfs meteen deel te nemen aan korte workshops. 

 

Stiens Aktyf is een gezamenlijk initiatief van de buurtsportcoach bv SPORT, de dorps-/gebiedswerker Amaryllis, FysioStiens, Bakker Training Therapie en Plaatselijk Belang Stiens. Deze samenwerking wordt ondersteund door praktijkondersteuners huisartsen, de wijkverpleegkundige en de thuiszorg. Het voornaamste doel van Stiens Aktyf is om senioren te stimuleren om actief te bewegen en dit vol te houden, zowel individueel als in groepsverband. 

 

Ook graag ontdekken hoe een actievere levensstijl ontwikkeld kan worden, deelnemen aan sportieve activiteiten en uw kenniskring uitbouwen? Kom dan langs op inspiratiemarkt van Stiens Aktyf! 

 

Op zaterdag 18 november van 10:00 – 12:30 uur in de Nije Skalm, gelegen aan de Ljipstrjitte 1 in Stiens. De toegang is volledig gratis, en iedereen is van harte welkom! Lees meer over Stiens Aktyf op de website www.bvsport.nl/stiens-aktyf/