Algemeen

Jeugdcircus Saranti viert 60-jarig bestaan

Jeugdcircus Saranti geeft ter ere van het 60 jarig bestaan op zaterdag 5 en zondag 6 oktober de jubileumshow ‘60 jaar Kleur’ in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

In deze theatrale jubileumshow wordt het publiek meegenomen naar waar het allemaal begon. Saranti keert terug naar het jaar 1959; in de speeltuin van Speeltuinvereniging ‘Het Westen’ aan het Beethovenplantsoen in Leeuwarden. Het decor is compleet met een picknickbankje en geheel in zwart wit, waar de eerste eenwielfiets rijdt en de eerste diabolo de lucht in vliegt.

Het verhaal: Het ontstaan van een kindercircus

De kinderen uit de buurt vervelen zich rot in het speeltuintje, maar wanneer één iemand begint met circus, wordt niet lang daarna de rest aangestoken door de circuskoorts. Al gauw blijkt: de kinderen van Jeugdcircus Saranti zetten hun toon en het circus brengt kleur! Die eens zo zwart-witte wereld, wordt langzamerhand vol met circus ingekleurd.

Bestel uw kaartje via www.saranti.nl of bestel telefonisch: (058) 233 0 233.

 

Speeldata:

Zaterdag 5 oktober met circusworkshops, schminkstand en steltlopers in de foyer. Foyer open 18:00 uur, aanvang voorstelling 19:00 uur.

Zondag 6 oktober met circusworkshops, schminkstand en steltlopers in de foyer. Foyer open 14:00 uur, aanvang voorstelling 15:00 uur.