Algemeen

Joy for People Gospel Choir tóch ‘IN CONCERT’!

Afgelopen seizoen werd er door Joy for People Gospel Choir hard gewerkt aan een geheel nieuw concept. In uitstraling, beleving en muziekkeuze is gekozen voor een andere koers. Op 1 december 2019 ging hun nieuwe programma ‘In Concert’ in première. De reacties van het publiek waren lovend. Joy for People liet een verfrissend nieuw geluid horen en bracht de gospel dichter bij de mensen. 

Foto: Pier Meindertsma Fotografie

De geplande uitvoeringen daarna moesten helaas worden uitgesteld vanwege de uitbraak van Covid-19. Er werd gezocht naar een locatie waar zij, geheel volgens de coronarichtlijnen, hun nieuwe concept ten gehore kunnen brengen aan een kleiner publiek. De Bonifatiuskapel te Dokkum blijkt uitermate geschikt hiervoor. In de bijzondere ambiance van de Kapel kan er voldoende afstand worden gehouden.Sinds kort heeft Joy for People een nieuwe dirigent gevonden in Roelf Postma. Onder zijn leiding zal er op 13 september om 16.00 uur aanstaande een intiem concert zijn in de Kapel, waarin swingende black gospels, prachtige ballads en christelijke popsongs de revue zullen passeren. Joy for People hoopt jong en oud te mogen verrassen en te bemoedigen tijdens “Joy for People in Concert”.

De entree is voor dit concert is gratis, maar reserveren is verplicht en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.joyforpeople.nl. Er wordt een collecte gehouden bij de deur.