Algemeen

Jubileumtoernooi Boulesvereniging Stiens

Op zaterdag 23 april 2022 was er een Jeu de Boules toernooi, die in het teken stond van het 20 jarig bestaan. Het was een feestelijke middag voor de leden. 

Het weer was prima en de banen waren in goede conditie gebracht. Het terrein was versierd met vlaggetjes, al met al heel gezellig. De koppels (2 tegen 2) werden zodanig ingedeeld, dat iedere dame met een heer moest spelen en de overgebleven heren konden daarna ingedeeld worden. Na de eerste ronde was er pauze, tijd voor koffie/thee en oranjekoek. 

 

Na de tweede en derde ronde weer een pauze, nu met een hapje en een drankje. Na afloop van drie gespeelde rondes werden de standen verwerkt en de winnaars bepaald. Als 1e werden: Minie Joustra en Feike Boonstra 3x winst en 23 punten, 2e  Ed Jaspers en Bieuwe Rijpstra 3x winst en 8 punten en 3e  Ant Schippers-Halma en Sjoerd Feenstra 2x winst en 18 punten, gewonnen wedstrijden tellen eerst, daarna de punten. De prijzen bestonden uit mooie boeketten. Het was een hele geslaagde middag en iedereen ging met een fijn en tevreden gevoel naar huis.  

Wilt u het ook eens proberen, de baan ligt aan de Graldastins en is bij droog weer open op maandag 19.00 uur, dinsdag en donderdag 14.00 uur. Boulesballen  zijn aanwezig