Algemeen

Kc de Boer organiseert Speelgoedbeurs in It Span

Met de feestmaand december voor de deur wordt op 10 en 11 november een speelgoedbeurs georganiseerd in It Span aan de Uniawei 4 te Stiens. Spelen is een voorrecht dat altijd en voor iedereen mogelijk moet zijn. 

Wil jij ook een ander blij maken met speelgoed dat bij jullie thuis overbodig is en nog prima een tweede ronde mee kan? Dan bieden wij jou de mogelijk om het te verkopen of het speelgoed in te leveren, zodat dat kan worden verkocht ten bate van het goede doel: de Voedselbank Leeuwarden. De inleverdagen van speelgoed voor het goede doel zijn op maandagavond 6 november van 18.00 – 19.00 uur en op woensdagochtend 8 november van 10.00 – 11.00 uur in It Span. De verkoopdagen zijn op vrijdagavond 10 november van 19.00 – 21.00 uur en zaterdagochtend 11 november 9.00 – 11.00 uur.

Speelgoed schenken

Heb je thuis nog speelgoed dat best een tweede ronde mee kan en gun je dat aan een ander? Dan is dit het perfecte moment. Je kunt het speelgoed schenken aan de speelgoedbeurs. Het speelgoed wordt dan door leden van Kaatsclub de Boer verkocht en de opbrengst van de verkoop gaat naar de Voedselbank Leeuwarden. 

Speelgoed verkopen

Er is ook een mogelijkheid om het speelgoed zelf te verkopen tijdens de speelgoedbeurs. Je kunt van deze mogelijkheid gebruik maken door op één of op beide dagen aanwezig te zijn op de speelgoedbeurs in It Span. Hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; voor de huur van een tafel of bank vragen wij echter wel een kleine bijdrage. 

Opgeven kan tot woensdag 8 november 18.00 uur via: media@kc-deboer.nl  Let op, hiervoor geldt: vol = vol. 

Mocht je meer informatie willen, mail dan naar media@kc-deboer.nl of kijk op Facebook en Instagrampagina van Kaatsclub de Boer