Algemeen

Belevenis voor het hele gezin met veel attracties

Kom gezellig een dagje plezier maken in Stiens tijdens de jaarlijkse kermis. Het gastvrije Stiens staat vier dagen lang bol van de activiteiten. Van donderdag 6 tot en met zondag 9 juni bent u met het hele gezin welkom voor een onvergetelijke dag vol vertier. De kermis belooft een verrassend aanbod attracties, met voor elk wat wils; van de draaimolen en botsauto’s tot het mysterieuze spookhuis en de bekende Tropical Flight.

Speciaal voor iedereen die gevoelig is voor prikkels, begint de kermis met een prikkelarme middag. De muziek wordt zachter gezet, de lichten gedimd en de attracties vertragen hun vaart, zodat iedereen op zijn eigen manier kan genieten van de talloze festiviteiten. Dit attente gebaar van de exploitanten wordt zeer gewaardeerd door de inwoners van Stiens en de omliggende dorpen.

De kermis in Stiens is een feest voor alle leeftijden, met attracties die jong en oud aanspreken. Verheug je op de sensatie van de Summer Party Polyp, de spanning van de botsauto’s, de vreugde van de bungee trampoline, de charme van de kinderzweefmolen, de verrassing van de lucky cranes en de schietsalon, de griezels van het loopspookhuis en de exotische Tropical Flight vliegmolen. Uiteraard zijn er ook oliebollen en suikerspinnen verkrijgbaar. De centrale ligging maakt een bezoek aan de lokale winkels en horecagelegenheden vanzelfsprekend onderdeel van het complete dagje uit. Als je even doorloopt tref je eveneens de gezelligheid van de Stienzer Keatsdagen. Een weergaloos dorpsfeest vol sport en muziek voor een breed publiek. Daarmee is Stiens van woensdag 5 tot en met zondag 9 juni zeker een bezoekje waard! 

Openingstijden Kermis Stiens

• Donderdag 6 juni:14:00 - 16:00 uur (Prikkelarme kermis)

• Donderdag 6 juni 16:00 - 23:00 uur

• Vrijdag 7 juni: 14:00 - 23:00 uur

• Zaterdag 8 juni: 14:00 - 23:00 uur

• Zondag 9 juni: 14:00 - 21:00 uur λ