Algemeen

Klank en Gong concert door Ramón Eikenaar

25 en 26 mei komt gong muzikant Ramon Eikenaar opnieuw bij Blyksem in Marrum. Meemaken van een concert is een belevenis die je bij blijft. 

Liggend laat je de klanken van de gong tot diep in je lichaam binnenkomen en merk je dat die ervaring je nog lang bij blijft. Wat is een klank-gong bad? De gong is een eeuwenoud instrument ingezet voor heling en transformatie. De klanken van de gong maken je onderbewuste schoon en brengen je in een staat van diepe rust en expansie van je bewustzijn. De mind kan namelijk geen weerstand bieden tegen de geluidstrillingen van de gong. Je kan niet anders dan de controle van het denken loslaten en je overgeven, meedrijven op de golven van dit oergeluid. Het geluid van de oneindige creatieve energie waar alles uit voort is gekomen. Laat je meenemen in een bad van helende klanken.

Ramon verstaat de kunst om met klank te toveren en te betoveren. Geef jezelf en /of een ander deze unieke ervaring op zaterdag 25 mei: 20.00 – 21.30; een extra lang concert om er nog dieper in te kunnen zakken of zondag 26 mei twee edities;  ‘s ochtends 11.00 – 12.00 uur. Voor meer info kijk op www.blyksem.nl