Algemeen

Laatste weken voor glasvezelnetwerk in voormalig gemeente Ferwerderadiel gaan in

DELTA Netwerk is momenteel flink actief in Burdaard, Ferwert, Hallum, Marrum en Wânswert  met de glasvezelcampagne. Er zijn nog 2 weken te gaan naar de deadline van 30 november. Na deze datum weet de glasvezelnetwerk leverancier of 20% van de inwoners uit deze stad ‘ja’ heeft gezegd tegen de aanleg. Dit doen ze door een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders. Aanmelden kan na de postcodecheck op deltanetwerk.nl. 

Sybryn Hettinga, project manager bij DELTA Netwerk vertelt: “ Na de succesvolle campagnes in o.a. Franeker, Súdwest-Fryslân, de Fryske Marren zijn we nu ook in de dorpen in de voormalige gemeente Ferwerderadiel campagne aan het voeren voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. De voordelen van glasvezel zijn namelijk legio. De belangrijkste zijn wel de haast oneindige capaciteit en dat de inwoners zelf kunnen kiezen bij welke provider zij een abonnement afsluiten door het open netwerk dat DELTA Netwerk biedt. Onze missie is dan ook voor iedereen snel internet in Nederland. Nu krijgen Burdaard, Ferwert, Hallum, Marrum en Wânswert de kans zich aan te sluiten op het netwerk en nu en in de toekomst te beschikken over supersnel internet.”   

Alles weten over glasvezel
Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk diverse inloopmomenten in de verschillende dorpen. Op deze momenten informeren we de inwoners graag persoonlijk en kunnen alle vragen gesteld worden. Aanmelden is niet nodig en men is van harte welkom om langs te komen.

- Dinsdag 22 november - 19:00 - 21:00 uur - Dorpshuis Eldorado, De Buorren 1 in Wânswert

- Dinsdag 22 november - 17:30 - 20:00 uur - MFC It Spektrum, Schoolstraat 12 in Burdaard

- Woensdag 23 november - 17:00 - 20:00 uur - MFC Trefpunt aan de Singel 7 in Hallum

- Donderdag 24 november - 17:00 - 20:00 uur -  Het Meitinkhûs, Hoofdstraat 24 in Ferwert

- Donderdag 24 november - 17:00 - 20:00 uur -Doarpshûs, Ringweg 21 in Marrum

 

Niet in staat te komen op deze momenten? Kom dan naar het Glasvezel Informatiepunt aan de Van Harenstraat 18 in Sint Annaparochie. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 en 18.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

 

Over DELTA Netwerk
Wij zijn DELTA Netwerk, onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo'n 1.000.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Netwerk. En daar komen iedere maand nog zo’n 30.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in voormalig gemeente Ferwerderadiel

op deltanetwerk.nl