Algemeen

Leer meer over voeding bij Pro-Tact

Nu we de draad weer oppakken na de vakantie, is dit ook het moment om weer aan onze gezondheid te werken. Pro-Tact kan je daar uitstekend bij helpen. 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van sport- en beweegactiviteiten. Ook kun je bij ons terecht voor (sport)voedingsadvies en sportmassage. De coaches van Pro-Tact helpen jou graag een goede balans te creëren tussen voeding, lichaamsbeweging, ontspanning en slaap. Wij geloven dat een gezonde leefstijl haalbaar is voor iedereen. 

 

Op 13 september starten we met de 2e editie van de cursus “Leer meer over voeding”.

Wil je meer leren over voeding? Tips & tricks krijgen over gezonde voeding en inzicht krijgen in je eigen voedingspatroon? Meld je dan aan voor deze cursus. Een gezond voedingspatroon bevordert je vitaliteit en gezondheid. Bovendien heeft het ook een positief effect op je humeur! Iedereen heeft zijn eigen gezonde en iets minder gezonde gewoontes. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen. Je leert meer over de randvoorwaarden voor een gezond leef- en voedingspatroon en hoe je jouw voedingspatroon inzichtelijk kunt  maken. Hiermee kun jij bepalen aan welke voedingsstoffen je (extra) behoefte hebt en welke je juist dient te vermijden. Dit alles met als basis het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf. Ook gaan we aan de slag met het interpreteren van de etiketten. Daarnaast onderzoeken we hoe het met jouw leefstijl gesteld is. Heb je stress, slaap en beweeg je voldoende, heb je overgewicht? De voedingscursus wordt gegeven door Metsje van Dijk-Zijlstra, Leefstijlcoach & Gewichtsconsulente bij Pro-Tact aan de Truerderdyk 9 te Stiens.

Data: 13 september, 27 september, 11 oktober en 25 oktober van 19:00 tot 20:15 uur. Aanmelden en informeren naar de cursus kan via info@pro-tact.eu of via tel.nr: 058-2573701