Algemeen

Maitiid fair op Anne-Famkes Pleats

Op 21 mei, is er een Maitiid Fair in de tuin van Anne-Famkes Pleats. Op deze bijzondere plek zit sinds vorig jaar een ijs- en theetuin en worden regelmatig kleinschalige evenementen georganiseerd.

Op de fair staan zo’n 15 kramen met unieke, vaak zelfgemaakte en/of lokale producten.  In de tuin is daarnaast voor de kinderen genoeg ruimte om te spelen en om te springen op de grote trampoline. In de middag is er livemuziek van de band Koester. Met ruim 15 jaar ervaring speelt 3-mans-formatie Koester uit Leeuwarden Nederlands- en Engelstalige covers. Bekende tracks van Bløf tot Kings of Leon worden afgewisseld met liedjes van de beste songwriters als Damian Rice en Glen Hansard. De bewerkte akoestische arrangementen en driestemmige zang weten jong en oud te raken.

De fair is op 21 mei en is open van 11-18 uur. Indien het mogelijk is geeft de organisatie er de voorkeur aan dat je op de fiets komt (fietsknooppunt 9), niet alleen omdat het praktisch is i.v.m. beperkte parkeergelegenheid, maar ook omdat het een stuk fijner is voor het milieu!  De boerderij staat tussen Bartlehiem en Wyns direct aan het fietspad richting Leeuwarden aan de ‘Stienser' kant, het adres: Wurgedyk 20 – Stiens (nabij Bartlehiem). Kijk voor meer informatie via www.annefamkespleats.frl