Algemeen

Makelaardij Libbe Duinstra Stiens nu beëdigd NVM-makelaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Stiens? Zoek dan niet verder dan Makelaardij Libbe Duinstra, een lokale NVM-makelaar met jarenlange ervaring in de bouw- en vastgoedsector.

Met zijn achtergrond als timmerman en uitvoerder in de bouwsector, heeft Libbe uitgebreide bouwtechnische kennis opgedaan die van onschatbare waarde is bij het adviseren van klanten bij de aan- en verkoop van woningen. Libbe Duinstra, geboren en getogen Stienser, is op 16-jarige leeftijd begonnen als timmerman bij bouwbedrijf Kolthof. Hier heeft hij geleerd hard en nauwkeurig te werken en na werkzaam te zijn geweest als uitvoerder en leidinggevende op de bouw, startte Libbe met de studie Makelaardij. 

“In 2011 was ik met de opleiding klaar en ben ik door de bankencrisis niet direct gestart als makelaar-taxateur, maar als schade-expert in Groningen om de aardbevingschades op te nemen”, vertelt Libbe, “hierbij heb ik geleerd hoe om te gaan met gevoelige situaties en emotionele klanten.” Daarna is Libbe vanaf 2018 zelfstandig begonnen met taxaties. Sinds 1,5 jaar is hij actief met aan- en verkoop van woningen en heeft al meer dan 30 huizen verkocht en een hoge klantenwaardering. Begin 2023 is hij beëdigd als NVM-makelaar en zal hij nog meer expertise en professionele vaardigheden toevoegen aan zijn reeds indrukwekkende CV. 

Maar wat maakt Libbe zo speciaal? Zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en zijn persoonlijke benadering van het werk. Hij is nog steeds woonachtig in Stiens met zijn gezin en is actief betrokken bij verschillende sportverenigingen, waaronder voetbal en korfbal. Zowel Libbe als zijn zoon voetballen bij de voetbalvereniging SC Stiens. Als Makelaardij Libbe Duinstra sponsort Libbe de korfbalvereniging.

Dus als u op zoek bent naar een makelaar die niet alleen expertise en ervaring heeft, maar ook persoonlijk betrokken is, dan is Libbe Duinstra de perfecte keuze voor u. Neem vandaag nog contact op om uw volgende woning te kopen of verkopen met behulp van Makelaardij Libbe Duinstra te Stiens! 

Voor meer informatie neem een kijkje op www.libbeduinstra.nl of neem contact op met Libbe Duinstra, tel. 058-76 20 960, makelaardij@libbeduinstra.nl