Algemeen

Mosselman Bodyfashion viert het hele jaar door 25-jarig bestaan

Met speciale acties en een feestdag op zaterdag 18 mei viert Mosselman Bodyfashion in Stiens dit jaar het vijfentwintigjarig bestaan. Reini Mosselman, eigenaresse van de lingeriespeciaalzaak, beseft zich maar al te goed hoe bijzonder dit jubileum is. Dat we er al vijfentwintig jaar zijn betekent dat we in deze tijd van online shopping nog steeds veel vertrouwen krijgen van onze klanten en dat raakt ons.”

Mosselman Bodyfashion startte in 1994 in Leeuwarden, toen nog als textielzaak met onder andere nachtkleding, panty’s, sokken, handdoeken en zelfs borduurpakketten. ,,Op een gegeven moment adverteerden we in een folder met één behaatje. ‘Hebben jullie nog meer beha’s?’ werd ons toen gevraagd. Vanaf dat moment begonnen we meer lingerie in te kopen, daar kwam later badmode bij en langzaamaan verdween het overige textiel geheel naar de achtergrond.” In 2005 werd naast het pand in Leeuwarden ook het pand in Stiens betrokken. In 2013 reed een dronken bestuurder met een auto het winkelpand in Stiens binnen. De nasleep daarvan zorgde ervoor dat Reini besloot te stoppen met de winkel in Leeuwarden. ,,Sindsdien hebben we alle focus op de winkel in Stiens. Gelukkig weten ook veel klanten, die ons kennen uit onze tijd in Leeuwarden, onze winkel in Stiens te vinden.”

Bij Mosselman Bodyfashion zijn beha’s te vinden in omvangsmaten vanaf 65, tot en met cup JJ, van merken als Prima Donna, Mey, Empreinte, Anita en Elomi voor grote cupmaten. Naast lingerie worden er ook sportbeha’s, badmode en nachtkleding verkocht. Alle mode is van Europese makelarij en wordt onder goede werkomstandigheden gemaakt. ,,Voor ons is het de missie om eerlijk advies te geven en vrouwen te laten stralen, juist in lingerie! Veel vrouwen vinden het confronterend om lingerie of badmode te passen. Het komt wel voor dat vrouwen huilend in de paskamer staan. Het is aan ons om hen opnieuw vertrouwen te geven. Als deze vrouwen dan uiteindelijk met een lach onze winkel verlaten dan weten we dat we het goed gedaan hebben”, aldus Reini.

Op de website www.mosselmanbodyfashion.nl blijf je op de hoogte van actuele acties en nieuws omtrent het jubileumjaar