Algemeen

Na 27 jaar wordt Installatiebedrijf K. Veensma in Stiens Veensma Installatietechniek B.V. in Leeuwarden

Per 1 januari 2021 zullen de bedrijfsactiviteiten van Installatiebedrijf K. Veensma uit Stiens als apart onderdeel worden ingeschoven bij Bouwbedrijf Kimsma te Leeuwarden onder de naam Veensma Installatietechniek B.V.

Bouwbedrijf Kimsma B.V. is een familiebedrijf dat al sinds 1946 (ver)bouwt.  Installatiebedrijf K. Veensma heeft  al talloze mooie projecten mogen uitvoeren met dit bouwbedrijf zowel bij particuliere klanten als bij grotere projecten zoals bijvoorbeeld het landbouwmuseum in Goutum en het krokodillenverblijf in AquaZoo.

Een groot voordeel van het samengaan met bouwbedrijf Kimsma is dat de bouwkundige en technische werkzaamheden perfect op elkaar kunnen worden afgestemd en de klant bijvoorbeeld bij een (ver)bouwaanvraag meteen zowel bouw- als installatieadvies kan krijgen. 

 

"In verband met de corona-maatregelen zal het installatiebedrijf voorlopig nog gewoon doorwerken vanuit  Stiens, maar het is de bedoeling dat in de toekomst wij gaan werken vanuit één vestiging in Leeuwarden" volgens de huidige eigenaar Klaas Veensma.

Klaas Veensma zal de werkzaamheden van het installatiebedrijf blijven opnemen, plannen en  aansturen. Voor klanten van het installatiebedrijf zal er weinig veranderen: hij blijft hiervoor het eerste aanspreekpunt. Het bedrijf zal gewoon doorgaan met dezelfde vertrouwde monteurs. 

 

Met  het samengaan met Bouwbedrijf  Kimsma wordt 74  jaar ervaring op en gebied van bouw en 27 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek gebundeld tot een combinatie die staat als een huis!