Algemeen

Nieuwe behandelingen, producten en website bij Schoonheidssalon Petra Dragt

BB Glow behandeling
Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de derma pen. Hierbij wordt een BB Glow serum aangebracht. BB Glow geeft een lichte dekking voor langere tijd.  

Purebeau fibroblast 
Huidlift (oog, hals enz.) zonder snijden of spuiten. De Purebeau Fibroblast is het alternatief voor plastische chirurgie.  Door middel van plasmaflitsen kunnen de oogleden e.d. worden gelift.  Diverse huidverslappingen (oogleden, wangen, hals enz.) zijn te behandelen.  Ook littekens zijn te behandelen.

BOOZT Natural Cosmetics 
BOOZT Cosmetics is bijna 100% natuurlijk, heeft zeer hoge percentages aan natuurlijke werkstoffen en is betaalbaar. De range van BOOZT Cosmetics is compact met eindeloze mogelijkheden om de huid specifiek op elk probleem te behandelen. 

Informatiemiddag zaterdag 9 november van 13:00 uur tot 16:00 uur bij Beauty Studio Kreas in de van Harenstraat 118, Sint Annaparochie

Kom vrijblijvend langs op deze middag met informatie over: Voetverzorging (pedicure), stoelshiatsu- en voetreflexmassage, bodyscan, ooracupunctuur, zonnebank enz. Alle onderneemsters zijn dan aanwezig om al je vragen te beantwoorden. 

Kijk ook eens op de geheel vernieuwde website van: www.petradragt.nl, Gezondheidscentrum Stiens, Griene Leane 5, Stiens Tel.: 06 - 402 458 26