Algemeen

Nieuws van de naaigroep Stiens

Het is bijna zomervakantie en daarmee eindigt het eerste seizoen van de Naaigroep Stiens. We mogen terugkijken op een mooi seizoen met gemiddeld 7 deelnemers op de dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.

Er is de afgelopen periode hard gewerkt door de deelnemers aan het opdoen van diverse vaardigheden, zodat ze uiteindelijk zelfstandig met de naaimachine overweg kunnen en zelf projecten kunnen oppakken. Met dank aan de bijdrage van Plaatselijk Belang Stiens en vooral ook alle gulle gevers van de naaimachines die we mochten ontvangen. Ook dank voor de inzet van het Repaircafé Stiens, die de machines hebben nagekeken en defecten hebben weten te maken.

Na de zomervakantie willen we met nieuwe deelnemers starten. Dit op dinsdag 10 september vanaf 10.00 uur, de locatie is de Ljipstrjitte 1, Nije Skalm Stiens. Deelname is gratis.

Wel wordt er een eigen bijdrage gevraagd voor de koffie en thee. Opgeven voor het nieuwe seizoen kan vanaf nu. Neem gerust contact op met Martje Roerdink, tel. 06-13648905. In verband met het aantal machines en vrijwilligers is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk, vol is vol