Algemeen

Nooit te oud om verliefd te worden

De zeventigjarige Sjuul heeft een drukke agenda. Ze gaat elke dag op bezoek bij haar man die in een verpleeghuis woont. En daarnaast heeft ze als oppasoma haar handen vol aan haar kleinzoon. Wanneer ze onverwacht jeugdliefde Rocco tegen het lijf loopt, gaat ze meer rekening houden met haar eigen behoeften. De romantische komedie Rocco & Sjuul was in het najaar een succes in de bioscopen. Filmhuis Stiens draait hem op maandag 12 februari in de Nije Skalm. Aanvang 20.00 uur.

Regisseur Anna van der Heide volgt het bekende parcours van de feelgoodfilm. Er zijn problemen. Zoals: mag je als verzorger van een echtgenoot met een hersenbloeding wel weer verliefd worden? 

Ook zijn er ruzies, want beider kinderen vinden een nieuwe liefde (laat staan seks!) op latere leeftijd maar niks. 

Hoofdrolspelers Beppie Melissen (Sjuul) en Sabri Saad El-Hamus (Rocco) stelen de show. Met humor en ernst zetten zij twee innemende senioren neer die worstelen met leeftijd, ziekte, schuldgevoelens en romantiek. Hun Rocco en Sjuul leren kijkers van alle leeftijden een belangrijke les: een mens is nooit te oud om (weer) verliefd te worden.

Reserveren kan via www.filmhuisstiens.nl