Algemeen

Nu de tijd voor onderhoud tuinmachines bij Terpstra Machine Onderhoud Hallum

De tuin is winterklaar gemaakt en een rustige tijd breekt aan voor alle tuinders en hoveniers. Daarom is het in de winter een geschikt moment om de tuinmachines te laten onderhouden, nakijken of repareren, zodat men in het voorjaar weer volop aan de slag kan.Dit is één van de diensten die men bij Terpstra Machine Onderhoud kan laten doen. De machines worden gratis gehaald en gebracht tot 30 km rondom Hallum.

Terpstra Machine Onderhoud is sinds 2018 actief en gevestigd te Hallum aan de Doniaweg 28. De eigenaar hiervan, Yne Wiebe Terpstra houdt zich sinds 2010 bezig met het onderhoud en reparatie van tuin- en parkmachines en aanhangwagens. ​ Samen met 2 monteurs verzorgt Yne Wiebe het machine onderhoud van  tuin- en parkmachines zoals grasmaaiers en zitmaaiers. Ook voor het huren van diverse machines en aanhangwagens kan men bij Terpstra Machine Onderhoud terecht. Tevens keuren zij machines voor zowel NEN3140  stroom als de keuringen voor de tuin- en parkmachines en aanhangwagens. “Behalve verhuur, verkopen wij ook apparatuur voor particulieren”, vertelt Yne Wiebe, “Wij hebben een ruim aanbod van zowel nieuwe als gebruikte machines, zoals onder andere zit- en duwmaaiers, robotmaaiers en kettingzagen.”

Voordat Yne Wiebe in 2010 voor zichzelf begon, was hij als monteur werkzaam bij diverse bedrijven. “Al van jongs af aan was ik aan het sleutelen, maakte niet uit wat, machines, brommers, auto’s, noem maar op”, lacht Yne Wiebe. Het is ook niet vreemd dat hij hierdoor als grote hobby aan stockcar races doet. In de werkplaats staat zijn eigen stockcar. “In het weekend racen is ontspanning voor mij,” zegt Yne Wiebe, “En dat zit in de familie, ook onze zoon Wilco is al aan het racen.”

Door toenemende drukte van de werkzaamheden groeit het bedrijf al uit zijn jas. Momenteel wordt er naast het bestaande bedrijfspand een nieuwe loodsaanbouw neergezet voor opslag van machines e.d., zodat de werkplaats meer ruimte krijgt.

 

Nieuwsgierig geworden? 

Terpstra Machine Onderhoud nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen in het bedrijf en naar het ruime aanbod van zowel nieuwe als gebruikte machines. Of neem een kijkje op de website www.terpstramachineonderhoud.nl of facebookpagina.Zij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

 

Terpstra Machine Onderhoud

Doniaweg 28, Hallum

Tel. 06 12861830

Mail: ynewiebe@gmail.com