Algemeen

Nu ook bij Ajana Coaching: Access Bars® behandeling

Een Access Bars® behandeling brengt rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. Het is een ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Met het licht aanraken van 32 punten op het hoofd los je beperkingen in bepaalde gebieden van je leven op.

Het defragmenteert en herprogrammeerd als het ware je gehele systeem en ontlaadt en verwijdert moeiteloos alles wat je niet meer nodig hebt. Op zijn minst zal je je heerlijk ontspannen voelen en in het beste geval verandert je hele leven! Geblokkeerde energie wordt losgelaten. Vergelijk het met het opschonen van je computer. De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hoog gevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine. Op donderdag 21 maart start de cursus: ‘Leef vanuit jouw FLOW’, om je te herinneren hoe je je zelf in balans houdt, je eigen stroom/intuïtie te volgen en te leven vanuit de wet van aantrekking. Het is niet jouw rol om anderen gelukkig te maken. Het is jouw rol om jezelf in balans te houden. Door te volgen wat fijner voelt. Sinds onze geboorte hebben we geleerd om naar anderen te kijken om te zien of wat we deden goed was of niet. Die tijd is voorbij. Nu is het tijd om onszelf te herinneren hoe we onszelf in balans kunnen houden.

De gedachten die we denken bepalen hoe we ons voelen. Ze brengen ons uit balans of in balans. Toch zijn alle gedachten waardevol en hoeven we geen enkele gedachte te elimineren. Ze mogen er allemaal zijn. Het is alleen aan ons om te kijken bij welke gedachten we langer stil willen blijven staan en bij welke niet. Door aandacht te geven aan wat beter voelt – qua gedachten, uitspraken en acties – ontwikkelen we vanzelf nieuwe verhalen over alles wat er voor ons toe doet. En wat er voor jou toe doet, dat is het ENIGE wat er toe doet! Tijdens deze cursus help ik je je bewust te worden van je gedachten, je overtuigingen en je te herinneren wie je werkelijk bent. Je leert hoe je weer in contact komt met je intuïtie, te leven in overgave, te genieten, go with the flow… 

Meer info kijk op www.ajanacoaching.nl, bel 06-12880471 of mail naar info@ajanacoaching.nl