Algemeen

OBS Op ‘e Dobbe zet haar deuren open

Op woensdag 20 en donderdag 21 maart nodigt OBS Op ‘e Dobbe in Hallum geïnteresseerde ouders en belangstellenden uit om tussen 8:15 en 9:15 uur een kijkje te komen nemen. 

Tijdens deze speciale open dagen krijgt u de kans om het positieve schoolklimaat van OBS Op ‘e Dobbe zelf te ervaren, waarbij de nadruk ligt op aandacht voor de individuele leerling.

"Wij laten graag zien hoe wij de leerlingen de ruimte geven om nieuwsgierig te zijn, zich op hun eigen unieke wijze te ontwikkelen en hoe ze verbinding kunnen maken met anderen. Bij Op ‘e Dobbe geloven we in een wereld waarin kinderlijk enthousiasme een kwaliteit is", aldus directeur Corina Hilbers.

Nieuwe ouders/belangstellenden zijn op 20 of 21 maart van harte welkom om de school in actie te zien en te ontdekken wat Op 'e Dobbe te bieden heeft aan onderwijs en begeleiding. Maar ook de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 tot en met 8 zijn op donderdag 21 maart van harte welkom. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden en de sfeer van de school te delen.

Mocht u op de aangegeven dagen niet kunnen, dan is het natuurlijk ook mogelijk om op een ander moment langs te komen en kennis te maken. Een afspraak maken kan eenvoudig via opedobbe@elanowg.nl.

OBS Op ‘e Dobbe kijkt ernaar uit om u te verwelkomen en samen met u een inkijk te geven in de inspirerende leeromgeving van onze school