Algemeen

Ondernemersdag Leeuwarden: kennis, netwerken en veel inspiratie over het ondernemerschap!

Gemeente Leeuwarden is een ondernemende gemeente. Uit cijfers van Waar staat je Gemeente (2017) blijkt dat 8,2% van de bevolking ZZP’er is. Dit aandeel stijgt al jaren. Gemeente Leeuwarden, Rabobank, Interpolis en Startersdagen.com helpen deze ondernemers graag met hun eigen bedrijf en organiseren daarom op 12 juni voor de derde keer een ondernemersdag in Leeuwarden.

 

Fotograaf: Bertil van Beek

Het evenement vindt dit jaar plaats bij NHL Stenden Hogeschool. Uit onderzoek onder de bezoekers van vorige jaar blijkt dat de meeste ondernemers uit Leeuwarden zijn begonnen met de wens om zelfstandig te worden en meer vrijheid te ervaren. Een bezoeker van vorige jaar: ‘De informatiemarkt en mogelijkheid tot netwerken met gelijkgestemden vond ik erg interessant, een leerzame avond!’.

Programma

Ervaren bedrijven en ondernemers uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s die horen bij ondernemen. Ook voor bedrijven die al wat langer mee gaan en die toe zijn aan een volgende stap, is het een zeer waardevolle avond.

Volg bijvoorbeeld een workshop over netwerken en acquisitie, financieren, kom niet voor verrassingen te staan bij de groei van je bedrijf of volg één van de inspiratiesessies.

Aanmelden

Voor het gratis aanmelden en meer informatie: www.startersdagen.com/leeuwarden2019.