Algemeen

Open Dag en speeddaten bij Interzorg in Ferwert

Op zaterdag 16 maart aanstaande is er een Open Dag bij Interzorg Groep in Ferwert. De openingshandeling van deze Open Dag vindt om 10.00 uur plaats met de onthulling van de nieuwe naam van het gezondheidscentrum van Interzorg.

Hierna kan iedereen, letterlijk, een kijkje achter de schermen nemen bij deze mooie organisatie in Ferwert. De open dag duurt tot 15.00 uur en de koffie en thee is de hele dag gratis. Activiteiten die georganiseerd worden zijn onder andere een Meet en Greet met de medewerkers van de verschillende organisatieonderdelen van Interzorg, de hele dag proeverijen in het Grand Café en diverse demonstraties van bijvoorbeeld de braintrainer en de tovertafel. Bovendien zullen er een aantal rondleidingen door het Woonzorgcentrum gedaan worden, waarbij een kijkje kan worden genomen in een nieuw, gemoderniseerd appartement, de dagverzorging en waarbij letterlijk een kijkje in de keuken van de Maaltijdservice kan worden genomen. Daarnaast stellen Fysio Ferwert, Diëtistenpraktijk Rubingh en Schipper, GGD Fryslân en Haarboetiek Unyk hun deuren open. In het Grand Café kan geshopt worden bij Steijlenzo (woondecoratie) en ook  it Blomke uit Ferwert heeft haar assortiment in it Winkeltsje uitgebreid! 

Speeddaten
Voor iedereen die nadenkt over het werken in de zorg, of op zoek is naar een (vakantie)baan in de zorg zullen er de hele dag speeddatesessies plaatsvinden. Van 10.00 – 15.00 kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier kennis maken met de organisatie en het werken in de zorg. Bovendien kunnen belangstellenden hun opleidingsmogelijkheden bespreken met studiebegeleiders van de Friese Poort. 

Kortom, de Open Dag bij Interzorg belooft een dag vol variatie te worden. Kom gezellig langs, de koffie en thee is de hele dag gratis